Home » Workshop » Workshop zuurdesembrood bakken

Workshop zuurdesembrood bakken

Aprenda a fazer pães de fermentação natural Baila Bakes - Learn how to bake sourdough

Wil je de kunst van het bakken van zuurdesembrood leren, of ben je al begonnen maar wil je je vaardigheden verbeteren? Dan is deze workshop perfect voor jou. In een ontspannen sfeer, met individuele aandacht, maak je kennis met de fascinerende wereld van zuurdesembrood.

In éen middag leer je alles wat je moet weten om je eigen heerlijke zuurdesembrood te bakken. Van de basisprincipes van fermentatie tot de rol van elk ingrediënt en de verschillende soorten meel, ik neem elk stapje zorgvuldig met je door.

Schrijf je vandaag nog in voor de zuurdesembrood workshop!

Mis deze kans niet om een nieuwe vaardigheid te leren en binnenkort zelfgebakken brood te kunnen serveren aan je familie en vrienden.

O pão e mania de perfeicão

Persoonlijke Aandacht

In deze 4 uur durende workshop, nemen we een diepe duik in de kunst van het zuurdesem broodbakken. De groepen zijn klein, met maximaal 5 deelnemers zodat ik iedereen voldoende persoonlijke aandacht kan geven.

Workshop Baila Bakes Zuurdesem

Wat is inbegrepen?

Bij de workshop ontvang je van mij een starterskit waarmee je na de workshop thuis direct aan de slag kunt. Deze starterkit bevat:

  • Een monster van mijn zuurdesemstarter
  • Een deegschraper
  • Een gids / receptenboekje

Bovendien hebben we in de workshop een proeverij van heerlijk zuurdesembrood.

De workshop kost 95 euro (inclusief BTW en service kosten)

zuurdesem workshop. Wat is inbegrepen

Liever jouw brood thuis bakken? Dat kan.

Als je het brood dat je in de workshop hebt gemaakt thuis wilt bakken kun je voor slechts 15 euro een banneton aanschaffen. Dit is een mand voor het rijzen van het deeg, om je te helpen bij het creëren van het perfecte brood.

massa no banneton - fermentando o pão na geladeira

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt over de workshop , stuur me dan een e-mail en ik neem snel contact met je op.

Dan is het totaal 109,03 (inclusief BTW en service kosten)

Klaar om je zuurdesemavontuur te beginnen? Schrijf je nu in.

Lees hier de Baila Bakes voorwaarden